Ubuntu-ohjevihko

Ubuntu-käyttöjärjestelmästä on tehty vapaaehtoisvoimin yli 60-sivuinen ohjevihko, joka sisältää paljon yleisasiaa Ubuntusta lukuisine kuvankaappauksineen ja sopii erityisesti aloittelijoille. Ohjevihkoista on eri versioita: englanniksi ja niiden myötä suomenkieliset käännökset, LTS-versioista 16.04, 18.04 ja myös uusin 20.04. Ohjetta pääsee lukemaan tämän linkin kautta: https://ubuntutor.com

1 thought on “Ubuntu-ohjevihko

  1. markus

    tosi hyvät komentit,esitely,vanhat,uudet,päivitys,ja nille jotka vaihtavat-siirtyvät.itse hain kirjastosta-asennus tikku,jonka oheen kautta sain asenettua,laitoin rinalle,josta hain myös tietoa,mikä kanssa toimii.uudessa versiossa oli ilmoituksia,koneiden kaatumisesta-päivitys ongelma,oliko lts-jota sanotiin vakaaksi en tiedä,itse pysyn vanhassa,ja siihen tulee hyvin päivitykset.linkki ohjekirjat-englaniksi,voisiko saada suomeksi,muuten ei onnistu.uuden käyttöjärjestelmän kokeilu jää varmaan ainoaksi,jolla peruskäyttäjä saa tuntuman.kirjasto-latausaineito,ja vaikka kone jolla voisi kokeilla olisi hyvä,en tiedä toimitetaanko enää-usb tikku-lataus levy-dvd.hienoa että on laiteita-ohjelmistoja,joilla myös vanhat koneet voi herätää,käytää johonkin omaan tarpeeseen,vaikka ilman internettiä,jossa voi,piirtää,digitoida,kerätä muistiin aineistoja,joita muuten ei tarvitse.jatkossa,toivotaan ubuntulle pitkää jatkoa,ja sitä ettei myydä-kaupata,pysyy entiselään ilmaisena,kaikille sopivana,joita kouluissakin käytetään opiskelussa.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *